11 Şubat 2014 Salı

Oluklu Kutu Mukavva ve Kağıt Sektörü’ne Özel Palet Çember Makinası ve Çemberleme Çözümleri

Oluklu Kutu Mukavva ve Kağıt Sektörü’ne Özel Palet Çember Makinası ve Çemberleme Çözümleri:

Onare Endüstriyel Ambalajlama Oluklu Mukavva Ambalaj ve Kağıt Sektöründe Çemberleme makinelerinde Türkiye’nin lider üreticilerinin iş ortağıdır.

Onare®; oluklu mukavva, kutu ve kağıt sektöründe faaliyet gösteren müşterilerinin; paketleme ve sevkıyat şekillerine göre, sarf edeceği çember miktarını da göz önünde bulundurarak; palet çemberlemede, manuel tokalı sistemlerden, akülü (şarjlı) ve havalı (pneumatic) çemberleme makinelerine ve yine full otomatik operatörsüz çember makinası hatlarına kadar her alanda profesyonel çözümler sunar. Oluklu kutuların ve ebatlanmış plaka kağıtların, endüstriyel kağıt torbaların, kuşe kağıtların ve fotokopi kağıtlarının paketlenmesi ve birbirlerine bağlanmasında da yarı otomatik (masa tipi) çemberleme makinelerinden tam otomatik operatörsüz çember makinesi ve paketleme sistemlere kadar tüm uygulamalarda en hızlı, en tasarruflu çemberleri ile maliyetleri minimize eden çözümleri müşterilerine sunar.
Onare®; özellikle kağıt ve oluklu mukavva-kutu gibi hassas ürünlerin bağlanmasında, paket büyüklüğü ne olursa olsun her paketin aynı standartta bağlanmasını sağlayan ultrasonic sensörler ile donatılmış, en hızlı, en tasarruflu çemberleri hatasız çalıştırabilen yüksek teknoloji tam otomatik çember makineleri ile; ve yine en tasarruflu çemberleri çalıştırabilen yarı otomatik makineleri ile sağladığı maliyet avantajları sayesinde sektöründe farklılaşmaktadır.

Daha detaylı bilgi için lütfen sitemizi ziyaret ediniz. www.onare.com/sektorel-cozumler/oluklu-mukavva-kagit-sektoru


Türkiye'nin her yerinden Çağrı Merkezi 444 72 25 veya 0212 282 54 34 ile Onare Endüstriyel Ambalajlama'ya ulaşabilirsiniz. 
www.onare.com

Akülü ve Havalı Çember Makinası Uygulamalarımız:
Müşterilerimizin gereksinimlerine göre daha az çemberleme gerektiren uygulamalarda da, akülü çember makinası ve havalı çember makinası çözümlerimiz ile daha az yatırım maliyeti yapılarak ambalajlama şeklini standart ve güvenli bir hale getirebiliriz.
COLUMBIA POLI MT
HAVALI ÇEMBERLEME MAKINASI
GT ONE ŞARJLI ve
AKÜLÜ ÇEMBERLEME MAKİNASI
Tam Otomatik Çember Makinası (Çerçeveli Çember Makinası) Uygulamalarımız:
Ayrıca üretilen kolilerin kendi aralarında bağlanması ve çemberlenmesi için Çerçeveli Tam otomatik Çemberleme Makinelerinde Dünyanın en kaliteli çemberleme makinesi üreticilerinin Türkiye Tek Distribütörlüğünü yapan Onare Endüstriyel Ambalajlama, müşterilerinin ihtiyaçlarına göre en uygun ölçülerdeki çember makinası modelini tesbit ederek, müşterilerinin maliyetlerini minimuma indirecek en tasarruflu çemberleri kullanabilen son teknoloji çember makinalarını müşterilerine sunmaktadır.
Yarı Otomatik Çember Makinası Uygulamalarımız:
Onare Endüstriyel Ambalajlama; yarı otomatik çember makinası modellerinde dahi plastik çember maliyetlerini % 40 - %60 azaltan 5 mm PP çember kullanabilen, çember makineleri ile oluklu kutu mukavva ve kağıt sektöründeki iş ortaklarının girdi maliyetlerini, azaltarak çözümler oluşturmaktadır.
Akebono RAN 105, HC 403

HC 407
HC 407 - HC 403 - Ran 105

Türkiye'nin her yerinden 444 72 25 ile Onare Endüstriyel Ambalajlama'ya ulaşabilirsiniz. 
www.onare.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder