21 Nisan 2014 Pazartesi

Taş Bims Sektörüne Özel Çemberleme Makinası Çözümlerimiz

Onare®; Bims & Taş Endüstrisi olarak faaliyet gösteren müşterilerinin; paketleme ve sevkıyat şekillerine göre, sarf edeceği çember miktarını da göz önünde bulundurarak; Paletsiz veya paletli uygulamalarda, havalı (pneumatic) çember makinalarından, akülü (şarjlı) çember makinelerine ve yine full otomatik operatörsüz çember makinası hatlarına kadar her alanda profesyonel çözümler sunar. Özellikle bims sektöründe paletsiz sevkiyat uygulamaları için, pneumatic ve akülü manuel sistemlerin yanı sıra, full otomatik operatörsüz çemberleme hatlarında da, yüksek mukavemetli çemberleri ile, endüstriye özel komple çözümler sunmaktadır.
DETAYLI BİLGİ İÇİN SİTEMİZİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ. WWW.ONARE.COM

Her ebatta Bims, Parke Taşı, Bordür, Tuğla ve Gaz Beton ürünlerinin paletli veya paletsiz çemberlenmesi, en hızlı, en tasarruflu çemberleri ile maliyetleri minimize eden çözümleri müşterilerine sunar.


Onare®; En hızlı, en tasarruflu çemberleri hatasız çalıştırabilen yüksek teknoloji tam otomatik çember makineleri ile; ve yine en tasarruflu çemberleri çalıştırabilen havalı (pneumatic) makineleri ve şarjlı (akülü) çember makinaları ile sağladığı maliyet avantajları sayesinde sektöründe farklılaşmaktadır.


Full Otomatik Çemberleme Hatlarımız ve Çember Makinesi Uygulamalarımız:
Onare®; Bims & Taş Endüstrisindeki firmaların ihtiyaçlarına yönelik sunduğu full otomatik çember makinası hatları ile sistem çözümleri üretmekte ve müşterilerinin teknolojik gelişimlerinin yanı sıra, çember maliyetlerini de minimize etmektedir. Ayrıca, full otomatik paketleme çözümleri sayesinde üretim firmalarının işçilik maliyetleri ortadan kalkmakta, tamamen standart bir paketleme ve sıhhatli bir sevkıyat sağlanabilmektedir. Günümüzün en önemli maliyetlerinden biri olan işçilik maliyetleri ortadan kalktığı için ve yine ambalaj çemberi kullanımından yapılan tasarruf da söz konusu olduğunda yapılan sistem yatırımı çok kısa bir sürede geri dönüşü sağlanmaktadır. Full Otomatik Çember Makinası hatlarında kullanılan çemberin maliyeti, manuel çember makinesi kullanıma göre % 40 - % 50 oranında azalmaktadır.
bims-tas endustrisi tas-bims-endustrisi
bims-tas-endustrisibims-sektoru

Akülü ve Havalı Çember Makinası Uygulamalarımız:
Onare®; Müşterinin gereksinimlerine göre, akülü çember makinası ve havalı çember makinesi çözümleri ile daha az yatırım maliyeti yapılarak Bims & Taş Endüstrisindeki çemberleme şeklini standart ve güvenli bir hale getirmektedir.
bims-tas endustrisi tas-bims-endustrisi
bims-tas endustrisi tas-bims-endustrisi
HAVALI ÇEMBER MAKİNASI KULLANIMIŞARJLI ÇEMBERLEME MAKİNASI KULLANIMI
Bims & Taş Endüstrisi İçin Polyester Çemberlerimiz;
Polyester Çemberlerimiz, Tüm havalı (pneumatic) çember makinaları, şarjlı (akülü) çemberleme makineleri ve full otomatik makineler (tam otomatik paketleme sistemleri) için uygundur. Polyester çember tuğla, blok beton, parke ve kilit taşı, bims, asmolen, gaz beton ambalajlamada güvenle kullanılmaktadır. Nakliye esnasında özellikle ağır yüklerde polyester çemberin esneme özelliği sayesinde malzemeniz hiçbir zarar görmeden güvenle sevk olur. Paletli veya paletsiz uygulamalarda Çemberlerimiz tüm bu ihtiyaçlarınızı karşılar.
Onare®; Sunmuş olduğu maliyet avantajlarına ilaveten, Havalı Çember Makinaları, Şarjlı Çember Makineleri ve Full Otomatik Çemberleme Makinaları’ nın satış sonrasında da hızlı ve avantajlı servis, stoktan yedek parça hizmetini veren 'onare I services' servis birimi ile müşterilerine en kaliteli hizmeti vermektedir.

0212 282 54 34 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder