26 Mayıs 2015 Salı

Ofset Matbaa Endüstrisine Özel Çemberleme Makinası Çözümleri

Full Otomatik Paketleme Hatlarımız ve Çember Makinesi Uygulamalarımız:

Onare Endüstriyel Ambalajlama Ofset ve Matbaa Sektöründe Fark Yaratan Hizmet Kalitesi ve Çemberleme Çözümleriyle Dünya’nın Lider Üreticilerinin İş ortağıdır.

Ofset ve Matbaa sektörüne özel olarak geliştirilen, full otomatik çemberleme çözümleriyle müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik özel çözümler sunmaktadır. Full otomatik çemberleme çözümleriyle kaliteli ve standart bir sevkiyat sağlayabilmekle birlikte müşterilerinin maliyetlerini de minimize etmektedir. Full Otomatik Çemberleme hatlarına yapılan yatırım sayesinde işçilik ve çemberleme maliyetlerindeki tasarruf yapılan yatırımın kısa sürede dönüşünü sağlamaktadır.

Tam Otomatik Çember Makinası (Çerçeveli Çember Makinası) Uygulamalarımız:
Gazete ve dergi gibi hassas ürünlerin çemberlemesinde, özellikle hızın ve hatasız çemberlemenin önemli olduğu ofset ve matbaa sektöründe, Dünyanın en kaliteli çemberleme makinası üreticilerinden SMB (Schwede Maschinenbau GmbH-Germany)'nin Türkiye Tek Distribütörüdür. Ayrıca Onare müşterilerinin ihtiyaçlarını tespit ederek müşterilerinin maliyetlerini minimuma indirecek en tasarruflu çemberleme makinelerini sunmaktadır. Tüm ürünlerin paket büyüklüğü ne olursa olsun aynı standartta bağlanmasını sağlayan ultrasonic sensörler ile donatılmış, en hızlı, en tasarruflu çemberleri hatasız çalıştırabilen yüksek teknoloji tam otomatik makineleri (SMB-Germany) ile müşteri memnuniyetini maximize etmeyi hedeflemektedir.

Diğer makine grupları için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. http://www.onare.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder